22 Ekim 2015 Perşembe

YENİ OYUNLARIMIZ

Sitemize eklediğimiz yeni oyunlara göz atmak ister misiniz ? :) Bu oyunları tanıtırken,En İyi 100 Oyun kategorimizden ve birbirinden güzel araba oyunları'mızdan derlemeler yaptık. 


Sitemizde önceliğimiz ziyaretçilerimizin iyi vakit geçirmesi. Bunun için sitemizde Araba denilince akla gelebilecek herşeyi koymak istiyoruz. Örnek verecek olursak, Arabalar 1 Sinema filmini sitemize ekledik. Tamamen her yaş grubunun izleyebileceği bir film olduğu için tüm ziyaretçilerimize hitap ediyoruz. Amacımız sadece flaş araba oyunu ile sınırlı kalmamanız. Bunun yanında araba ile ilgili eğitici animasyonlar,Pc ve Nintendo gibi platformlarda çıkan oyunların incelemeleri yapmak gibi faaliyetlerimizde bulunmaktadır.

İşte Oyunlarımızdan Birkaçı :)

Çağlar Savaşı 1 : 

 Çağlar Savaşı Oyunu. İnternette olan genel yaygın ismi çağlar boyu savaş veya age of war diye geçen bu oyunun başında oturup oynamamak imkansız :) 

Oyundaki mentalite ilk çağdan başlayıp uzay çağına kadar geçen sürede düşmanımızın kulesini devirmek. Düşmanın binasının bir canı bulunmakta. Çağ atladıkça binanın can puanı daha da yükseliyor. Gelişen teknoloji ile düşmanın binasını yıkıp oyunu bitirmek daha da zorlaşıyor. Tabi birde oyunun zorluk ayarı var :) Eğer kendinize çok güveniyorsanız en zorlu modda oynayabilirsiniz. Ben şahsen en kolay seçenek olan normal oyun modunu seçtim. Oyunda saatler harcayıpta kazanamamak gerçekten çok canımı sıkardı :) O yüzden kolay bir modda oynayıp kazanmayı tercih ederim. 

İlk çağda pantolon olmadığı için altı çıplak sopalı adamlarla idare ediyoruz :) Heh bi de sapanlı eleman var. Taşla adamların bacak arasını vurmaya çalışıyor :) Hazır çıplağız dimi (cem yılmaz) :)) Yumurta atıcılarla falan bir şekilde bu çağı geçiyoruz. Bir sonraki çağımızda zırhlı kılıç,silah ve Şovalye oluyor. Kılıç tutan adam gerçekten çok elastik ve cool :) Şovalye bu çağın en güçlüsü. Ama bir o kadarda pahalı. Bu çağda pantolon icat edilmiş :) Şimdi 3.çağdayız. O çağdaki düzeyimizde daha güçlü kılıç,silahşör ve topçu askerimiz bulunuyor.Adamlarımız haliyle geçtiğimiz çağlara bin basıyor.4.çağda ninjalaramız bombacılarımız ve silahşörlerimiz önde gitmekte.Fakat bu çağda para biriktirmenizi tavsiye ederim.Çünkü 5.çağ uzay çağı ve herşey o kadar güçlü ki hepsini almak isteyeceksiniz.Oyun bu kadar basit fakat bi o kadarda eğlenceli.Kolay gelsin. :)


Oyunumuzu buraya tıklayarak oynayabilirsiniz.

İşte oyundan bir kaç anı videoya çektim. Bunu izleyerek bir fikir sahibi olabilirsiniz.

KİNG RACE :

Şimdi de bir yarış oyunu tanıtalım. Oyunda bir çok bölüm bulunuyor. Her daldan araçlar var. Hepsiyle tek bir yarışta yarışıyoruz. Bölümleri geçtikçe arabalar farklılaşıyor. 

İşte oyunumuzun ekran görüntüleri :) 


Oyumuzu buraya tıklayarak oynayabilirsiniz.

arabaoyunlarim.org
2015 © Tüm hakları saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder